Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Enigma Serien

Enigma serien er designet af den japanske designer Schoichi Uchiyama, som har skabt et par pendler hvor enkelthed og transparents er i førsterække. Enigma pendlerne giver et blødt og diffust lys som tilpasser sig specielt godt hen over spisebordet, sofabordet eller et højloftede rum som en entre eller hall.
Enigma lamper findes både i et par forskellige farvenuancer og størrelser.

Kig nærmere på de flotte pendel lamper fra Enigma og kontakt os hvis du har brug for hjælp.

6 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

6 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Japansk Design i topklasse
Designeren Schoichi Uchiyama er en kendt designer, ikke blot i Japan med hele verdenen rundt. Enigma serien har været hans bud på hvordan man skaber et design som er blændfrit og giver en belysning som er behagelig og blød og på samme tid skabe et design som er mærkværdigt. Dette må man sige at han har lykkedes meget godt hvis man kigger på de fine detaljer på hans lamper fra Enigma Serien.

Det gådefulde design
Ordet Enigma er japansk, og betyder gåde/gådefuld. Dette er også noget der kendetegner hans pendel lamper fra Enigma serien. De frithængende skærme skaber noget mytisk som man ikke finder hos mange andre lamper. Som er med til at gøre Enigma Serien et populært valg som pendel lampe hængende over spisebordet, stuebordet eller en din entre.

Brug for hjælp?
Hvis du skulle have problemer med dine overvejelser, dit køb eller noget helt tredje omkring lamperne fra Enigma serien. Så skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte os hos LuxLight. Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder hvis de skulle have spørgsmål eller brug for hjælp. Så kontakt os her på webshoppen, via telefon eller kom forbi vores fysiske butik i midten af Odense.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen