Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

AJ - Arne Jacobsen Væglamper

Arne Jacobsen har designet mange flotte og unikke lamper, og hans væglamper er uden tvivl en del af den gruppe. AJ Væglamper har de elegante og klassiske træk, som vi kender fra Arne Jacobsen, og som passer godt ind i alle former for hjem. AJ Væglamper og AJ Eklipta har det til fælles, at de har et både enkelt og elegant design. De er begge præget af den velkendte Arne Jacobsen æstetik. Forskellen ved dem er, at AJ Væglampe er gode til at afskærme lyset fra dig, og giver et godt koncentreret lys, hvorimod AJ Eklipta skinner med et mere diffust lys. Den er bedre til at sprede lyset rundt i lokalet. Det betyder, at der er både mulighed for at finde en lampe man kan sidde at læse ved, eller for at finde en lampe, der kan give hyggebelysning til hele rummet. Men uanset hvad du har brug for, fra din væglampe, så er Arne Jacobsens lamper et godt sted at kigge.

Der er 10 forskellige AJ Væglamper, mens der er 2 forskellige AJ Eklipta. AJ Væglamperne findes i: Sort, lys petroleum, mørk grå, lys grå, hvid, okker gul, rustrød, natblå, mørk grøn og aubergine. Den ene AJ Eklipta lyser med 2700 kelvin, hvilket er det man finder i en traditionel glødepære.

Ved du ikke lige hvilken farve du skal have eller om lampen er den rigtige? Vi har rådgivet vores kunder i mange år, og gør det hjertens gerne også for dig. Kontakt os hos Lux Light, så hjælper vi.

16 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

16 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen