Januar Udsalg - spar op til 40%

Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

AJ - Arne Jacobsen Udendørslamper

Arne Jacobsen har designet udendørslamper som vi til daglig kan finde rundt omkring i kendte bygninger i verden. Den kendte AJ 50 væglampe, ligner i design væglampen vi kender fra indendørs brug, men AJ 50 er lavet som en udendørslampe. Som de fleste AJ lamper, findes Arne Jacobsen udendørslampen i flere farvenuancer, du har muligheden for at få den i sort, hvid og grå. Se blandt andet også på AJ Eklipta, som med et rent design skaber en god belysning udenfor dit hjem.

Er lampen noget for dig, men du er i tvivl om det er den rigtige for dig? Så kontakt os hos LuxLight, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen