Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

AJ - Arne Jacobsen Udendørslamper

Arne Jacobsen har designet udendørslamper som vi til daglig kan finde rundt omkring i kendte bygninger i verden. Den kendte AJ 50 væg, ligner i design den væglampe vi kender fra indendørs brug, men AJ 50 er lavet som en udendørslampe. AJ 50 Væg blev oprindeligt designet til SAS Royal Hotel ved dennes åbning i 1960, og er blevet så populære, at folk har taget dem til sig. Af udendørslamper har vi AJ Eklipta og AJ Væg, som kommer med hver deres fordele. AJ 50 Væg er en lille lampe, der giver et koncentreret lys. Hvorimod AJ Eklipta er en større lampe, der kaster et større og mere diffust lys. De har det til fælles, at de skaber god belysning, med deres rene design. Med disse elegante og samtidig enkle designs, så får vi det klassiske æstetik og udtryk, som vi kender det fra andre Arne Jacobsen lamper.

AJ Eklipta findes i to størrelser. Den fås med en skærm, der har en diameter på 35 centimeter, og så er der en med en skærm der har en diameter på 45 centimeter. Og så kan man få dem med LED, eller uden LED. Der er tre AJ 50 Væg udgaver. Den fås i grå, hvid eller sort.

Er lampen noget for dig, men du er i tvivl om det er den rigtige for dig? Så kontakt os hos Lux Light, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

7 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen