Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

AJ - Arne Jacobsen Pendler

Arne Jacobsen arbejdede sammen med Louis Poulsen, og i løbet af dette samarbejde, fik de designet nogle super flotte pendler. De er, som tiden er skredet frem, blevet berømte verden over, og bruges nu overalt i verden. Med deres unikke og smarte design, så er de med til at give den gode belysning. Den mindre AJ Royal udgave, var designet til at hænge højt. Tanken med det er, at lyset bliver sendt igennem en opal akryl bundplade, og lyset bliver derved diffust og blændfrit. Den større pendel var udviklet til at hænge lavt. Det betød så, at den ikke får sendt lyset ud på en diffus måde. Da de blev designet i 1957 var de tiltænkt til SAS Royal Hotel (som åbnede i 1960) i København, men nu kan AJ Royal Pendel også findes flere andre steder. Arne Jacobsens pendler er enormt alsidige, og kan så passe godt ind i flere forskellige hjem. SAS Royal Hotel var et hotel, som Arne Jacobsen også selv designede. For at fejre 60-års jubilæet for åbningen af SAS Royal Hotel, så bliver der introduceret en mindre variant af AJ Royal pendlen.

AJ Royal Pendel findes i øjeblikket i to størrelser. Der er en med en diameter på 37 centimeter, og der er en på 50 centimeter. Arne Jacobsen har designet nogle pendler med et enestående og tidløst design. Et enestående design, som passer godt til nye hoteller, men som er alsidige nok til også at kunne passe godt ind i hjem. De skinner med et godt lys, der samtidig ikke forstyrrer en.  

Hvis du har nogle tvivl om, hvilken pendel der vil være det bedste valg for dig, så kontakt os gerne. Så finder vi den rigtige lampe for dig.

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

8 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen