Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

AJ - Arne Jacobsen Gulvlamper

Arne Jacobsen designede et utal af forskellige lamper, og gulvlamper er selvfølgelig ingen undtagelse. AJ Gulv, også kendt under navnet AJ Standerlampen, er en række klassiske gulvlamper, som kom frem i løbet af 1960erne. Det var også her, at Arne Jacobsen designede hotellet SAS Royal Hotel, som det var tanken, at de skulle stå og lyse i. AJ Gulv er nogle elegante og funktionelt designet lamper, der er præget af den klassiske og tidløse Arne Jacobsen æstetik, med et enkelt og minimalistisk design. Skærmen går ned og dækker for skærmen, hvilket ikke alene sikrer et fokuseret lys, det sørger også for, at man ikke lige sådan bliver blændet af lyset. Foden har et hul, hvilket øger til den minimalistiske tilgang. Så er der den lange tynde stang, som fører os op til de førnævnte skærme. Det er et gennemført og gennemtænkt design, hvor der er lagt vægt på det funktionelle og på at det ikke er en lampe, som går ind og overtager hele billedet. Det er en gulvlampe, som man kan stille, og lade den gøre det den gør bedst.

Vi har den i 10 forskellige farver. Den findes i: Sort, hvid, rustrød, lys grå, okker gul, petroleum, mørk grå, aubergine, natblå og mørk grøn. Der er da nogle farver at vælge i mellem.

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige lampe for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så finder vi den bedste løsning for dig.

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen