Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

AJ - Arne Jacobsen Bordlamper

Arne Jacobsen har designet en række bordlamper i samarbejde med Louis Poulsen. Det er en funktionel og flot designet lampe. Dens skærm går ned og dækker for pæren, så man får ikke kun et blændfrit lys, men man får også et koncentreret lys. Det gør dem gode som læselamper eller hvis man skal sidde og læse lektier. Der er et hul i foden, som giver AJ Bordlamper deres særpræget æstetik. Det enkle design var et kendetegn for Arne Jacobsens lamper, og det har medført en super flot og stilren bordlampe.

Arne Jacobsen har skabt en bordlampe som har haft succes i de mange år den her været fremstillet. Hans fine detaljer skaber et godt fundament for et stilrent design som lampeelskere holder af. Arne Jacobsen bordlamper findes i en lang række af farvenuancer. Det giver nogle flere muligheder for, at man finder den rigtige farve til hjemmet. Og nu er den kommet ud i en rustfri stålfarve. Og snart kommer den i tre yderligere farver. Det er Ultrablå, lys rosa og en original grå. Disse tre udgaver er begrænset, så de sælges kun i 2020. Og så bliver AJ mini også snart relanceret. Den kommer i 13 farver, og er lige så godt designet og funktionel som sin storebror. Fordelen ved AJ mini er, at da den er mindre så er den nemmere at transportere rundt, og den fylder endnu mindre på bordet.

Vi har denne Arne Jacobsen bordlampe i 10 forskellige farver. Vi har den i: Sort, lys petroleum, hvid, okker gul, rustrød, natblå, lys grå, mørk grå, mørk grøn og aubergine farvet.

Vi er helt sikre på, at du finder den rette Arne Jacobsen bordlampe for dig, men står du og mangler du eller ideer, så kontakt os endelig. Så finder vi en løsning som fungerer for dig.

1 til 16 af 28

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 28

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen