Januar Udsalg - spar op til 40%

Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

AJ - Arne Jacobsen

AJ - Arne Jacobsen

Arne Jacobsen (1902-1971) var en verdensberømt dansk modernistisk arkitekt. Passionen for arkitektur var noget der fyldte meget hos ham. Dette resulterede i et utal af arkitektoniske vidundere. Arne Jacobsen har blandt andet tegnet Nationalbanken i København, SAS Royal Hotel & Terminal i Købenavn og St. Catherine’s College i Oxford, England.
Det siges at en af grundene til at AJ ikke kom længere ud i verden med sine utrolige arkitektoniske evner skyldes af han led af en slem flyskræk, som hindrede ham i udrejse. Kendetegnet for Arne Jacobsen var hans stærke beslutningsevne. Dette var med til at give ham en god mulighed for at have indflydelse på hans værkers design og de små detaljer.

Som årene gik, fandt belysning også en stor interesse hos Arne Jacobsen, dette resulterede i nogle yderst flotte lamper. Hans forståelse for de små detaljer skabte nogle unikke designs som viste sig at give ham en stor succes inden for designer lamper.
Det var i samarbejde med Louis Poulsen at nogle af de kendte AJ lamper blev skabt. Der var ingen slinger i valsen, da navnene på lamperne skulle findes, så Arne Jacobsen kalder dem efter sig selv. Arne Jacobsen væglampe, Arne Jacobsen bordlampe, Arne Jacobsen gulvlampe, dog med undtagelse i hans AJ Royal Pendel.

1 til 16 af 41

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 41

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen