Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Le Klint 368 Gulvlampe sort Zoom

Video Le Klint - Dansk design og håndværk siden 1943
27%

368 Gulvlampe Sort - Le Klint

Lagerstatus: På lager

Pris: 5.495,00 kr

Tilbud 3.995,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

368 Gulvlampe Sort er designet af Flemming Agger, og produceret af Le Klint. 368 Gulvlampe er en klassisk og stilfuld lampe, der blev designet i 1979. Den er fremstillet i pulverlakeret sort. Det øverste led af skærmen kan vippes. Dens enkle design er med til at give 368eren en særlig elegance og dens stilfulde udtryk. Den har en lang tynd stang, oven på en flad fod. I toppen buer stangen en smule, så lampeskærmen lyser nedad. Skærmen er lavet ud af papir, og skærmens udsmykning er foldet i hænderne med stor snilde og præcision af Le Klints foldepiger. Da skærmen er lavet af papir, så gør det, at lyset kan trænge igennem skærmen, og sprede lyset rundt i lokalet. Grundet dens enkle design, så vil 368 Gulvlampen passe godt ind i flere forskellige boligindretninger. Med sit klassiske og stilfulde udtryk er 368 lampen perfekt som læselampe og den hvide håndfoldede skærm sikrer en behagelig og hyggelig belysning i din bolig.

Tænd/sluk knappen til 368 Gulvlampe sidder på fatningen lige over skærmen. Med sin kombination af klassisk Le Klint elegance og moderne minimalisme, og det behagelige, stemningsskabende lys, så er 368 Gulvlampe en flot tilføjelse til det rum, den skal belyse.

Lyskilde: E27
Watt: Max 40W
Mål: H: 142 cm / Ø: 54 cm
Materiale: Metal
Designer: Flemming Agger


Inkl. lyskilde og skærm 12-21

Designeren bag

Detaljer

Flemming Agger blev først uddannet som møbelsnedker og dernæst som arkitekt fra Kunsthåndværkerskolen. Han har blandt andet været med til at renovere TV-Byen, været sagsarkitekt på indretning og inventar af Miljøministeriet og på togstationen i Københavns Lufthavn. Til Le Klint har Flemming Agger designet en række metallamper. Kombinationen af de klassiske skærme og Flemming Aggers design blev en succes fra starten af. I 1979 blev model 368 lanceret på messen i Göteborg. En klassiker var født, og model 368 sort er den til dato bedst solgte standerlampe i Le Klints historie.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Le Klint
Mærke Le Klint
Varenummer 368
Gratis lyskilde Der følger gratis LED pære med til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: 368 Gulvlampe Sort - Le Klint

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen