320 Snowdrop Gulvlampe - Le Klint

  Levering 1-4 hverdage
7.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

320 Snowdrop Gulvlampe er en fleksibel gulvlampe fra Le Klint. Lampen blev lanceret i 2009. Foden er udstyret med en stærk fjeder, som gør det muligt, at vippe stangen og placere lampen dér, hvor det er bedst for dig. Dette gør lampen ideel som en læselampe.

Den er designet af trioen Harrit-Sørensen & Samson. Den er designet i et minimalistisk design, med en stabil fod, der holder den bøjelige stang på plads. I enden er pæren dækket af en rund og den velkendte plisserede plastskærm, som Le Klint er så berømt for. Historien med den plisserede skærm er en vigtig del af Le Klints oprindelseshistorie. Siden Le Klints oprettelse i 1943, har de haft ansatte til at folde skærmene i hænderne. Og resultaterne er blevet utrolig smukke, nærmest kunstagtige skærme.  

Men bare fordi, den har en skærm på, betyder det ikke, at den kun lyser i en bestemt retning. Lyset skinner nemlig fint igennem skærmen, og med et blødt og behageligt lys kan den lyse rummet godt op. Og det sikrer også, at man ikke bliver blændet af lampen. Dette enkle og elegante udtryk passer godt ind til en minimalistisk eller klassisk boligindretning.

Da den er designet med så tynd en stang, så har det den betydning, at den føles ikke så stor. Så selvom den er 155 centimeter, så optager den ikke noget af opmærksomheden i lokalet.  

Hvis du er interesseret i at se vores andre produkter fra Snowdrop serien, så kan du klikke her.

320 Snowdrop viser, hvordan man kan tage godt, traditionelt håndværk, kombinere det med et stilfuldt moderne udtryk og få en god lampe ud af det. Lampen gør brug, af en LED-pære.

Snowdrop navnet stammer fra blomsten Vintergæk, som har lagt inspiration til designet af 320 Snowdrop.

Designeren Bag

Harrit-S%C3%B8rensen%20%2B%20Samson-min

Specifikationer
Varenummer : 320
EAN : 5703387032026

Lyskilde: E27
Watt: Max 40W
Mål: H: 155 cm / Ø: 30 cm
Materiale: Sortfarvet metal + papirskærm
Designer: Harrit-Sørensen & Samson

Inkl. lyskilde, stativ og skæm 
BEMÆRK : På grund af lampens størrelse, kan den udelukkende leveres på privatadressen eller afhentes i butikken
OBS: Denne lampe leveres i 2 kasser.