Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Le Klint 320 Snowdrop gulvlampe Zoom

Video Le Klint Snowdrop - en lampe med mange indstillingsmuligheder
Video Le Klint - Dansk design og håndværk siden 1943
20%

320 Snowdrop Gulvlampe - Le Klint

Lagerstatus: På lager

Pris: 5.995,00 kr

Tilbud 4.796,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

320 Snowdrop Gulvlampe er en fleksibel gulvlampe fra Le Klint. Lampen blev lanceret i 2009. Foden er udstyret med en stærk fjeder, som gør det muligt, at vippe stangen og placere lampen dér, hvor det er bedst for dig. Dette gør lampen ideel som en læselampe.

Den er designet af trioen Harrit-Sørensen & Samson. Den er designet i et minimalistisk design, med en stabil fod, der holder den bøjelige stang på plads. I enden er pæren dækket af en rund og den velkendte plisserede plastskærm, som Le Klint er så berømt for. Historien med den plisserede skærm er en vigtig del af Le Klints oprindelseshistorie. Siden Le Klints oprettelse i 1943, har de haft ansatte til at folde skærmene i hænderne. Og resultaterne er blevet utrolig smukke, nærmest kunstagtige skærme.  

Men bare fordi, den har en skærm på, betyder det ikke, at den kun lyser i en bestemt retning. Lyset skinner nemlig fint igennem skærmen, og med et blødt og behageligt lys kan den lyse rummet godt op. Og det sikrer også, at man ikke bliver blændet af lampen. Dette enkle og elegante udtryk passer godt ind til en minimalistisk eller klassisk boligindretning.

Da den er designet med så tynd en stang, så har det den betydning, at den føles ikke så stor. Så selvom den er 155 centimeter, så optager den ikke noget af opmærksomheden i lokalet.  

Hvis du er interesseret i at se vores andre produkter fra Snowdrop serien, så kan du klikke her.

320 Snowdrop viser, hvordan man kan tage godt, traditionelt håndværk, kombinere det med et stilfuldt moderne udtryk og få en god lampe ud af det. Lampen gør brug, af en LED-pære.

Snowdrop navnet stammer fra blomsten Vintergæk, som har lagt inspiration til designet af 320 Snowdrop.

Lyskilde: E27
Watt: Max 40W
Mål: H: 155 cm / Ø: 30 cm
Materiale: Sortfarvet metal + papirskærm
Designer: Harrit-Sørensen & SamsonInkl. lyskilde, stativ og skæm 
BEMÆRK : På grund af lampens størrelse, kan den udelukkende leveres på privatadressen eller afhentes i butikken

OBS: Denne lampe leveres i 2 kasser.

Designeren bag

Detaljer

Designteamet Harrit-Sørensen + Samson, som består af Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson, er alle uddannet på Danmarks Designskole i 1991 og har fulgtes ad siden første studieår. De 3 designere har sammen designet lampeserien “Snowdrop” for LE KLINT, hvor Thomas og Nicolai fortrinsvis har stået for den funktionelle udvikling og Kim har bidraget med den feminine formgivning af produkterne. “Snowdrop” er et godt eksempel på, hvordan man kan forene traditionerne fra godt håndværk med et moderne twist.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Le Klint
Mærke Le Klint
Varenummer 320
Gratis lyskilde Der følger gratis LED pære med til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: 320 Snowdrop Gulvlampe - Le Klint

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen