Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Le Klint Snowdrop 120 XL Pendel Zoom

Video Le Klint - Dansk design og håndværk siden 1943

120XL Snowdrop pendel - Le Klint

Lagerstatus: På lager

3.295,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

120XL findes i forskellige størrelser. Du kan finde dem medium, large, ekstra small og så versionen du kigger på her: Ekstra large (30 centimeter i højden, og 55 centimeter i diameteren). Den indgår i rækken af designerlamper fra Le Klint, som går under navnet Snowdrop.

Snowdrop navnet kommer fra lampernes look, som er inspireret af vintergækblomsten. Hvis du er interesseret i at se vores andre varer fra Snowdrop rækken, så kan du klikke her.

Lampen har et enkelt og elegant udseende, der formår at kombinere et moderne udtryk med et traditionelt håndværk.

Le Klint er kendt for deres plisserede kunstlignende skærme, og 120XL Snowdrop er ingen undtagelse. Skærmens folder er blevet lavet af Le Klints foldepiger, som har produceret folderne i hænderne. Med fingernemhed og høj præcision har de fået lavet en flot skærm, man kan beundre.

Det moderne udtryk kommer fra pendlens minimalistiske opbygning, som giver pendlen en alsidighed, der gør, at den passer ind i de fleste boligindretninger.

Lyskilde: E27
Watt: MAX 75W
Mål: H: 30 cm / D: 55 cm 
Materiale: Plast
Ledningslængde: 3 m. tekstilledning
Designer: Harrit-Sørensen & Samson


Inkl. lyskilde, stativ og elophæng

Designeren bag

Detaljer

Designteamet Harrit-Sørensen + Samson, som består af Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson, er alle uddannet på Danmarks Designskole i 1991 og har fulgtes ad siden første studieår. De 3 designere har sammen designet lampeserien “Snowdrop” for LE KLINT, hvor Thomas og Nicolai fortrinsvis har stået for den funktionelle udvikling og Kim har bidraget med den feminine formgivning af produkterne. “Snowdrop” er et godt eksempel på, hvordan man kan forene traditionerne fra godt håndværk med et moderne twist.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Le Klint
Mærke Le Klint
Varenummer 120XL
Gratis lyskilde Der følger gratis LED pære med til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: 120XL Snowdrop pendel - Le Klint

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen