Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Le Klint 120XS Snowdrop pendel Zoom

Video Le Klint - Dansk design og håndværk siden 1943

120XS Snowdrop pendel - Le Klint

Lagerstatus: På lager

2.195,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

120XS Snowdrop fås i flere forskellige størrelser, og som navnet angiver – er denne den ”extra small” (14 centimeter i højden, 20 centimeter i diameteren) version. Du kan også finde den i medium, large og extra large. Dens lille størrelse gør den god at hænge op i en klynge. Med så kompakt en størrelse, kan man med fordel hænge dem henover spisebordet eller i stuen.

Snowdrop navnet oversættes til ”vintergæk”, og med det i mente, forstår man hvorfor når man ser seriens lamper. 120XS Snowdrop indgår i serien af designlamper, som samlet set går under navnet Snowdrop, som du kan se mere af lige her.

Æstetik og funktionalitet er to enormt vigtige begreber for Le Klint, og det eksemplificeres med 120XS Snowdrop pendlen. Designerne Thomas Harrit, Kim Samson og Nicolai Sørensen har designet den med øje for det moderne hjem og kombineret det med et traditionelt look. Det traditionelle opstår ved, at den er prydet med en rund og plisserede skærm, som er foldet i hænderne af ”foldepigerne” Le Klint har ansat. Det moderne aspekt kommer fra, det minimalistiske design der gør den passende ind i de fleste boligindretninger.

Skærmen sørger for, at lyset forbliver blændfrit for dig, men lyset kan stadig slippe igennem og give et adspredt lys rundt i lokalet. Med et enkle og lette udseende, fylder den ikke så meget i rummet, og udsender stadig et behageligt og blødt lys.

Snowdrop lampen er designet af Harrit-Sørensen & Samson i 2009 og er tydeligt inspireret af vintergækken. Lampen fås i 4 størrelser og egner sig fantastisk godt som fx spisebordslampe. Den håndfoldede skærm giver et blødt, behageligt og diffust lys ud i rummet og lampen er enkel og elegant i sit udtryk, hvilket gør den anvendelig i alle indretninger.Designer: Harrit-Sørensen & Samson
Materiale: Plast
Lyskilde: Inkl. E14 9W Sparepære
Ledningslængde: 3 m. tekstilledning
Mål: H 14 cm
       Ø 20 cm
Inkl. lyskilde, stativ og elophæng

Designeren bag

Detaljer

Designteamet Harrit-Sørensen + Samson, som består af Thomas Harrit, Nicolai Sørensen og Kim Samson, er alle uddannet på Danmarks Designskole i 1991 og har fulgtes ad siden første studieår. De 3 designere har sammen designet lampeserien “Snowdrop” for LE KLINT, hvor Thomas og Nicolai fortrinsvis har stået for den funktionelle udvikling og Kim har bidraget med den feminine formgivning af produkterne. “Snowdrop” er et godt eksempel på, hvordan man kan forene traditionerne fra godt håndværk med et moderne twist.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Le Klint
Mærke Le Klint
Varenummer 120XS
Gratis lyskilde Der følger gratis LED pære med til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: 120XS Snowdrop pendel - Le Klint

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen