120XS Snowdrop pendel - Le Klint

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.156,00 kr
Pris: 2.695,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

120XS Snowdrop fås i flere forskellige størrelser, og som navnet angiver – er denne den ”extra small” (14 centimeter i højden, 20 centimeter i diameteren) version. Du kan også finde den i medium, large og extra large. Dens lille størrelse gør den god at hænge op i en klynge. Med så kompakt en størrelse, kan man med fordel hænge dem henover spisebordet eller i stuen.

Snowdrop navnet oversættes til ”vintergæk”, og med det i mente, forstår man hvorfor når man ser seriens lamper. 120XS Snowdrop indgår i serien af designlamper, som samlet set går under navnet Snowdrop, som du kan se mere af lige her.

Æstetik og funktionalitet er to enormt vigtige begreber for Le Klint, og det eksemplificeres med 120XS Snowdrop pendlen. Designerne Thomas Harrit, Kim Samson og Nicolai Sørensen har designet den med øje for det moderne hjem og kombineret det med et traditionelt look. Det traditionelle opstår ved, at den er prydet med en rund og plisserede skærm, som er foldet i hænderne af ”foldepigerne” Le Klint har ansat. Det moderne aspekt kommer fra, det minimalistiske design der gør den passende ind i de fleste boligindretninger.

Skærmen sørger for, at lyset forbliver blændfrit for dig, men lyset kan stadig slippe igennem og give et adspredt lys rundt i lokalet. Med et enkle og lette udseende, fylder den ikke så meget i rummet, og udsender stadig et behageligt og blødt lys.

Designeren Bag

Harrit-S%C3%B8rensen%20%2B%20Samson-min

Specifikationer
Varenummer : 120XS
EAN : 5703387012011

Snowdrop lampen er designet af Harrit-Sørensen & Samson i 2009 og er tydeligt inspireret af vintergækken. Lampen fås i 4 størrelser og egner sig fantastisk godt som fx spisebordslampe. Den håndfoldede skærm giver et blødt, behageligt og diffust lys ud i rummet og lampen er enkel og elegant i sit udtryk, hvilket gør den anvendelig i alle indretninger.


Designer: Harrit-Sørensen & Samson
Materiale: Plast
Lyskilde: Inkl. E14 9W Sparepære
Ledningslængde: 3 m. tekstilledning
Mål: H 14 cm
       Ø 20 cm
Inkl. lyskilde, stativ og elophæng