La Lollo Pendel LED Hvid/Sølv/Stålsort SLAMP

  Levering 1-4 hverdage
7.100,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Lorenza Bozzoli er designeren bag La Lollo Pendel, og SLAMP har produceret den. Den er designet, for at hylde 1950erne og den glamour som man oplevede i USA og Europa i den periode. Den taler særligt ind i den følelse med Hollywood stjerner, som mænger sig i skæret fra elegante lamper som denne.

La Lollo Pendel har nogle flotte techno-polymer cylinder, som på elegant vis hænger om en central oplyst ring. Og her strømmer lyset igennem. Hun har benyttet tre innovative materialer til at fremstille denne pendel: Cristalflex, opalflex og steelflex. Når disse bliver sammensat, så giver det en gennemsigtighed og klarhed ligesom glas, men det er et mere modstandsdygtigt materiale end glas er. Den benytter LED-belysning, hvilket er strømbesparende. Uanset om den skal sættes op i et privat eller offentligt rum, så spreder den et skønt skær af luksus sammen med et yndefuldt og behageligt lys.

La Lollo Pendel kan købes i denne hvid/sølv/stålsort farve. Derudover kan den også købes i guld. Lorenza Bozzoli har designet værker, der er blevet udstillet på henholdsvis amerikanske og italienske museer.

Designeren Bag

Lorenza%20Bozzoli-min

Specifikationer
Varenummer : LAL87SOS0000PE000
EAN : 8024727070308

Designer: Lorenza Bozzoli
Materiale: Akryl
Lyskilde: 28 watt LED
H: 35 cm
Ø: 48 cm
Ledning: 1,4 cm  ledning og wire.