Kaiser Idell 6631-P Pendel Rød - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.479,20 kr
Pris: 3.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kaiser Idell 6631-P er blevet designet af Christian Dell, og denne pendel er blevet produceret hos Fritz Hansen. Den er blevet designet med et klassisk Bauhaus design. Med denne pendel har Christian Dell vist stor præcisionsteknik, og et vidunderligt håndværk med dens stringente udseende. Han har designet en unik pendel, der udstråler høj kvalitet.

Kaiser Idell 6631-P er konstrueret omkring dens drejeled og den karakteristiske lampeskærm. Teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” er prægneret ind i toppen af lampeskærmen. Den vil passe godt inde over dit køkken- eller spisebord. Og takket være dens stringente design, så vil den både passe til en klassisk indretning såvel som en moderne indretning.

Kaiser Idell 6631-P er en pendel, som må siges at være indbegrebet af skønt tysk design og et udsøgt materialevalg. Du kan købe lampen i fire forskellige farver. Der er denne røde farve. Og så kan den købes i olive green, venetian redmat sort/messingsort, hvid eller i mat sort

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 64700801
EAN : 5702377008010

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Pendlen fås i sort, matsort, rubinrød og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 42,5 cm. / B: 28,5 cm