Kaiser Idell 6631-P Pendel Mat Sort - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.479,20 kr
Pris: 3.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Dell er designeren bag Kaiser Idell 6631-P, og det er en pendel, som Fritz Hansen har produceret. Dell har designet den i et traditionelt Bauhaus design. Med denne pendel, har Dell vist sin præcisionsteknik og et fantastisk håndværk med dens stringente rene look. Det er en unik pendel af en meget høj kvalitet.

To vigtige elementer hos Kaiser Idell 6631-P er dens drejeled, og den karakteristiske lampeskærm. Der står ”ORIGINAL KAISER-Idell” indskrevet i toppen af lampeskærmen. Denne pendel vil med fordel kunne bruges inde over spise- eller køkkenbordet. Med dette stringente design, så vil lampen passe godt ind i en klassisk og i en moderne boligindretning.

Kaiser Idell 6631-P er en pendel, som viser det bedste af tysk design og den viser hvor vigtigt det er med de rette materialer. Den kan købes i denne mat sorte farve. Derudover kan den købes i olive green, venetian redmat sort/messingrød, sort eller i hvid.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 64700708
EAN : 5702377007082

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Pendlen fås i sort, matsort, rubinrød og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Matlakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 42,5 cm. / B: 28,5 cm