Kaiser Idell 6631-P Pendel Hvid - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.479,20 kr
Pris: 3.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kaiser Idell 6631-P er en pendel, der er blevet designet af Christian Dell, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. Den er designet i et klassisk Bauhaus design. Her har Christian Dell vist sin præcisionsteknik og et forrygende håndværk med dens stringente rene design. Det er en enestående pendel, som udviser en meget høj kvalitet.

Kaiser Idell 6631-P er blevet bygget op omkring dens drejeled, og dens karakteristiske lampeskærm. I toppen af lampeskærmen er teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” indgraveret. Det er en pendel, som vil passe godt inde over køkken- eller spisebordet. Og så med dens stringente design, så vil den passe godt ind i en klassisk såvel som moderne boligindretning.

Med Kaiser Idell 6631-P får du en pendel, som er indbegrebet af flot tysk design og et fantastisk valg af materialer. Du kan købe lampen i fire forskellige farver. Den kan købes i denne hvide farve. Og så kan den købes i olive green, venetian redmat sort/messingmat sortrød eller i sort.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 64700505
EAN : 5702377005057

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Pendlen fås i sort, matsort, rubinrød og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 42,5 cm. / B: 28,5 cm