Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Sort - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 5.679,20 kr
Pris: 7.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Dell er designeren bag Kaiser Idell 6556-F, og Fritz Hansen har produceret den. Det er en gulvlampe, som er blevet designet i en elegant Bauhaus-stil. Den er blevet designet med høj præcision, et fantastisk håndværk og så har den et stringent rent design, som giver en unik skulpturel kvalitet til lampen. Til denne lampes design, har han gjort brug af geometriske former, der er kendetegnende ved en modernistisk stil.

En speciel egenskab ved Kaiser Idell 6556-F er drejeledet. Det kan tiltes 15 grader bagud, og det kan tiltes 18 grader forover. Det har resulteret i en fleksibel lampe, som vil fungere godt som læselampe ved lænestolen eller ved sofaen. Og hele denne lampeserie er bygget op omkring dette drejeled, og så dens karakteristiske lampeskærm som har ”ORIGINAL KAISER-Idell” prægneret i toppen. Lampeskærmen er håndlakeret i højglans eller i mat.

Kaiser Idell 6556-F kan købes i tre forskellige farver. Der er denne sorte farve. Og så kan den også købes i: Hvid, venetian red, olive green og i easy grey. I dag står denne lampe som et klart eksempel på et fantastisk Bauhaus-design, et fantastisk valg af materialer og en enormt præcis konstruktion. Den kendetegner germansk design, tysk kvalitet og et gennemført ingeniør arbejde.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 61703608
EAN : 5702377036082

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Fås i sort, matsort og hvid

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 43 cm. / Ø: 21 cm
Ledningslængde : 2m
Lampen kan kippes 15 grader bagud og 18 grader fremad