Gräshoppa Task Bordlampe Vintage Rød - GUBI

  Levering 1-4 hverdage
3.345,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Gräshoppa Task Bordlampe er en bordlampe, som Greta M. Grossman har designet, og GUBI har produceret den. Den er blevet designet med et legende og sofistikeret design. Hun designede lampen i 1947, og dens design passer ind i dagens indretningsstil. Med sådanne kvaliteter, så kan man godt se, hvorfor den bliver anset som værende et designikon.

Gräshoppa Task Bordlampe har en langstrakt konisk lampeskærm. Den har hun kombineret med en rørformet messingholder. Derved kan vi se, hvordan Grossman bruger sit spændende formsprog. Det er et designsprog, som kan beskrives som en sammensætning af et moderne og et økonomisk design. Det er også med til at sørge for, at bordlampen ikke kun vil egne sig forrygende til skrivebordet, men at den også vil egne sig godt i ethvert rum.

Gräshoppa Task Bordlampe kan købes i denne vintage røde farve. Og så kan den også købes i følgende farver: Blå grå, oyster hvid (vær opmærksom på, at denne farve kun haves så længe lager haves), sort, Andorra rød, mat hvid eller i antracit grå.

Designeren Bag

Greta%20Magnusson%20Grossman-min

Specifikationer
Varenummer : 10012215
EAN : 5710902632166

Designer: Greta Grossman
Materiale: Stål og messing.
Lyskilde: E14 max 30 watt
H: 41 cm
Ø: 14 cm
Ledning: 2,5 m ledning