Follow Me PLUS Transportabel Bordlampe - Marset

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.678,40 kr
Pris: 3.348,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Follow Me PLUS er en transportabel bordlampe, som er blevet designet af Inma Bermudéz, og den er blevet produceret hos Marset. Hun har designet en fantastisk transportabel lampe, som gør det muligt for dig at bringe lampens lys og varme med dig over det hele.

Follow Me PLUS er indbygget med en vippe polykarbornat-skærm, hvilket giver dig et hyggeligt lys samt et direkte læselys. Lampen har en tredimensionel lysdæmper, der regulerer intensiteten af lyset. Hvis du benytter lampen på dens højeste lysstyrke, så kan batteriet holde i cirka fem timer. Hvis du bruger den på dens stemningsfulde lys, så kan den holde strøm i cirka 20 timer. Den kan oplades via et USB-stik.

Dette er Follow Me PLUS modellen, hvilket betyder, at denne udgave er større. Denne udgave har en højde på 44,3 centimeter, og en diameter på 18,5 centimeter. Mens den anden Follow Me udgave har en højde på 28,8 centimeter og en diameter på 12,3 centimeter.  

Inma Bermudéz blev inspireret til denne bordlampe, da hun befandt sig på sit idylliske landsted uden for Valencia. Her lagde hun mærke til hønsenes tendens til at sove i træerne, og tænkte, at det kunne være sjovt, hvis de fik lys med op i træerne. Deraf udsprang tanken om Follow Me.

Designeren Bag

Inma%20Bermud%C3%A9z-min

Specifikationer
Varenummer : A657-081
EAN : 5703809237411

Follow me lampen er designet af Imma Bermudez, og som designeren siger har hun ønsket at designe en lampe man kan blive forelsket i. Det er til fulde tilfældet med denne lille fine praktiske skønhed. Elegant i udtrykket, lækker i designet og brugbar både ude og inde. 

Hvid skærm med egetræs håndtag.
H: 44,3 cm.
Ø 18,5 cm.
Med integreret LED-pære.
470lm
2700 kelvin.
Med 3 lysstyrker.
Opladelig bordlampe.
Opladetid: 5 timer.
Vipbar skærm.
På fuld opladning kan lampen lyse i 20 timer.
Lampen kan tages med.