Focus+ 2 LED Hvid 3000K - Så længe lager haves - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.195,00 kr
Pris: 3.395,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Ronni Gol har designet Focus+ 2, og det er et spotlight som er blevet produceret hos Light-Point. Ronni Gol er kendt for at designe med rene linjer, og denne designstil kan mærkes på denne lampe. Den er designet med en firkantet base, og her finder du lampens to runde hoveder. Det frembringer en skøn symmetri og harmoni ved lampen. Lampehovederne har den evne, at de er fleksible, og kan roteres 350 grader. Derved får du mere kontrol over den retning lyset bliver sendt.

Focus+ 2 kan bruges på forskellige måder. Du kan bruge den som almindelig loftsbelysning. Du kan vælge at rette lampehovederne lige ned i gulvet, hvor de så vil skabe nogle flotte effekter. Det vil ligne, at det står som støbt ned i basen. Og så kan du også bruge den til at sætte fokus på noget i dit hjem. Hvis du eksempelvis har malerier eller billeder hængende, så kan dette spot lyse ned på dem.

Focus+ 2 kan købes i to farver. Den kan købes i denne hvide farve, og så kan den også købes i sort. Denne udgave lyser med 3000 kelvin, hvilket giver en hvid belysning. Du kan også købe den med 2700 kelvin, hvor den vil give en mere varm belysning. Det er en lampeserie, som består af dette spotlight, som har to spots. Og så er der Focus+ 1, som har et spot.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 261610
EAN : 5711389616106

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 2 x 10W - 3000 Kelvin
Mål: Base H: 2,5 cm / B: 12 cm / L: 24 cm / Hoved: Ø: 8,5 cm
Materiale: Aluminium
Designer: Ronni Gol

Dæmpbar. 

7 års garanti på LED enheden.