Eggy Pop Out Ø32 Udendørslampe - CPH Lighting

  Levering 1-4 hverdage
2.200,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Eggy Pop Out er en udendørslampe, som Guglielmo Berchicci har designet, og den er blevet produceret hos CPH Lighting. Den lyser med et behageligt og blændfrit lys. Lampens ovale form er blevet inspireret af formen på et æg.

Eggy Pop Out er blevet fremstillet af polyethylen, som er et UV-bestandigt materiale og så har det den effekt, at det gør lampen robust. Det har også den fordel, at være et genanvendeligt materiale. Denne udendørslampe vil være god i haven, på terrassen, indkørslen eller på altanen. Du kan benytte denne udendørslampe enkeltvis, og du kan sætte flere af den op sammen, hvilket vil give en dekorativ effekt.

Du kan købe Eggy Pop Out med en diameter på 32 centimeter. Du kan også købe den med en diameter på enten 55 centimeter eller på 70 centimeter. Hvis du hellere vil have en indendørsudgave af denne lampe, så kan du kigge her.

Specifikationer
Varenummer : 47281
EAN : 5708432472819

Eggy pop er en anderledes dekorativ og organisk lampe, der giver et diffust og blædfrit lys. Eggy pop kan udfylde mange roller udenfor og således skabe små lysende rum enten på terrassen, i græsset i haven eller i indgangspartiet. Mulighederne med Eggy pop er utallige.

Designer: Guglielmo Berchicci 
Materiale: Slagfast polyethylen,
UV bestandig 
Lyskilde: E27 max. 40W. 
Mål: H 22 cm. Ø 32 cm.
Inkl. 3 m. udendørskabel

Den kan også købes med enten 5 meter langt kabel (koster 2050 kr) eller et 8 meter langt kabel (koster 2150). Hvis dette ønskes, så skriv det i kommentarfeltet under bestillingen.