Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Philips Hue

Philips Hue

Ændre din måde at opfatte lys på. Leg med toner, kontraster, hvidt lys og et spektrum af farver til at skabe den perfekte stemningsbelysning. Det hele gøres fra din smart-enhed (Smart-phone). Hue-pærer passer til dine eksisterende E27 og GU10-lamper.
Det fantastiske ved at have adgang til lamperne via en webbrowser er, at du ikke behøver at være hjemme for at styre belysningen. Og det betyder, at hue kan blive din nye vagthund. Måske sidder du fast på kontoret, men ønsker, at det skal se ud som derhjemme. Du kan bare tænde lamperne fra dit menuskærmbillede. Eller du kan være på ferie. Hvis du kan komme online, kan du få det til at se ud, som om du aldrig har forladt dit hjem.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen