Diamond 42 Stål LED Væglampe - Så længe lager haves

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.495,00 kr
Pris: 3.295,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Diamond 42 er en Finn Kaerulff-designet væglampe, som er blevet produceret hos Askman Light. Det er en elegant og enkel væglampe, og den kan bruges på indendørs og udendørs. Han har designet den med et dekorativt design, som vil stå godt til et stilrent hjem.

Han har fået inspiration til belysningen på Diamond 42 fra strålerne på solen, der trænger sig igennem skyerne. Det er designet på sådan en måde, at når lyset bliver tændt, så bliver det sendt ud gennem lampedesignets åbninger. Dette vil give et smukt spil af lys på væggen.

Du kan købe Diamond 42 i fem forskellige farver. Den kan købes i denne stål farve. Derudover kan du købe den i kobber, sort eller i zink/galvaniseret (med enten en G9 lyskilde eller med en indbygget LED lyskilde). Kaerulff levede i Grønland, da han var ung. Her fik han inspiration fra isen og solstrålerne. Begge elementer er blevet et tilbagevendende emne i hans designs. Det kan man se i denne Diamond serie og i hans Zaphir serie.

Designeren Bag

Finn%20Kaerulff-min

Specifikationer
Varenummer : diamondstål42_LED

Diamond er en elegant og grafisk flot lampe, der giver et godt lys opad og et smukt lysrelief nedad. Lampen er designet med inspiration fra Grønlands isbjerge og lampen reflekterer og spreder lyset, så den fremstår som en fantastisk lysskulptur på væggen.

Designer: Finn Kaerulff
Lyskilde: indbygget LED
Højde: 42 cm
Bredde Top: 17,5 cm
Dybde: 16 cm
IP-klasse: IP44