Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Diamond 42 Kobber Væglampe

Lagerstatus: På lager

3.495,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Diamond er en elegant og grafisk flot lampe, der giver et godt lys opad og et smukt lysrelief nedad. Lampen er designet med inspiration fra Grønlands isbjerge og lampen reflekterer og spreder lyset, så den fremstår som en fantastisk lysskulptur på væggen.


Designer: Finn Kaerulff
Lyskilde: 1 X G9 40W
Højde: 42 cm
Bredde Top: 17,5 cm
Dybde: 16 cm

Designeren bag

Detaljer

Finn Kaerulff er født i 1956 og er oprindeligt uddannet skibsbygger. Som ung levede Finn Kaerulff i Grønland, og den ekstreme, storslåede, dynamiske natur og varme folk har indprentet sig i hans sind – Ice light collection er resultatet af alle disse input. Is og solstråler udgør komponenterne i Finn Kaerulffs lysdesign. Lyset er inspireret af solens stråler gennem skyerne. Formen på Diamond og Zaphir er kreeret med inspiration fra isbjerge. Alle lamper er designet i den geometriske form; trekanten. Denne smukke figur er ideel til at reflektere og sprede lys og til at konstruere forskellige lamper og forskellige behov i en homogen lyskollektion.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Askman Light
Mærke Askman Light
Varenummer diamondkobber42
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Diamond 42 Kobber Væglampe

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen