Diamond 42 Zink/Galvaniseret LED Væglampe - Så længe lager haves

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.495,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Finn Kaerulff er designeren bag Diamond 42. Denne væglampe er blevet produceret hos Askman Light. Han har designet en elegant og enkel væglampe, som du kan benytte indendørs og udendørs. Den bærer et dekorativt look, som vil passe godt til en stilren indretning.

Måden Diamond 42 giver sin belysning på, er blevet inspireret af solens stråler, som trænger igennem skyerne. Når man tænder for lyset, så bliver det sendt ud igennem de åbninger der er i lampedesignet. Derved vil den skabe et smukt spil af lys på væggen.

Diamond 42 kan købes i denne zink/galvaniseret farve. Denne udgave har en indbygget LED lyskilde, og du kan også købe den med en G9 lyskilde. Derudover kan du købe den i følgende farver: Stål, kobber eller i sort. Kaerulff har levet i Grønland, og da han gjorde det, fik han samlet en masse inspiration op. Is og solstråler er nogle emner, som går igen i hans designs. Mens formen på hans Diamond-serie og Zaphir-serie er inspireret af isbjerge.

Designeren Bag

Finn%20Kaerulff-min

Specifikationer
Varenummer : diamondzink42_LED

Diamond er en elegant og grafisk flot lampe, der giver et godt lys opad og et smukt lysrelief nedad. Lampen er designet med inspiration fra Grønlands isbjerge og lampen reflekterer og spreder lyset, så den fremstår som en fantastisk lysskulptur på væggen.

Designer: Finn Kaerulff
Lyskilde: indbygget LED
Højde: 42 cm
Bredde Top: 17,5 cm
Dybde: 16 cm
IP-klasse: IP44