CUBE XL UP/DOWN Sort - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
2.095,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

CUBE XL Up/Down er en minimalistisk væglampe designet af Ronni Gol og produceret af hans eget firma Light Point. Lampen er designet ud fra up/down princippet. Den har en kvadratisk skærm, der dækker for siderne, så lyset kun bliver sendt opad og nedad. Grunden til dette sker, er, at Cube XL har en smal stribe glas i toppen af lampen, som fører en lille lysstribe opad. Og så bliver hovedparten af lyset sendt nedad.

CUBE har et stilrent design, og hvad enten du vil have dem hængende indenfor eller udenfor, så er de med til at tilføje en vis elegance til dit hjem. Den kan hænges op i stuer, i gangen eller på facaden af huset. Med dens minimalistiske design, så passer den godt ind i den skandinaviske boligindretning.

Den har en tæthedsgrad på IP54. Det første tal fortæller os, at lampen er skærmet imod støv, mens det bagerste tal fortæller os, at lampen er beskyttet imod oversprøjtning af vand. Det vil sige, at CUBE XL kan lige så vel hænge udendørs som indendørs.

Cube XL er en alsidig lampe, der kan hænge både indenfor og udenfor, alt efter hvad du har brug for. Med sit bløde lys og enkle design, går man ikke helt galt i byen med en Cube.

Denne Cube XL Up/Down bruger en E27 fatning. Da det er en extra large størrelse, så er den 15 x 15 cm. Cube XL Up/Down lyser både opad og nedad. Denne lampe er i sort.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 256177
EAN : 5711389561772

Lyskilde: E27
Watt: Max 60W
Mål: H: 15 cm / B: 15 cm / L: 15 cm
Materiale: Aluminium 
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol
*Lyser ned og op*