Copenhagen Pendel SC7 Mat sort Så længe lager haves - &Tradition

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.677,00 kr
Pris: 2.795,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Copenhagen Pendel SC7 er en pendel, som er designet af duoen Space Copenhagen, og den er blevet produceret af &Tradition. De har selv sagt: ”Vores ambition var at designe et vedhæng med en simpel industriel følelse, men som stadig var elegant og poetisk. ” Det er en lampe, som er fyldt med kontraster og kombinationer. Der er kombinationen af det traditionelle og det moderne. Kombinationen af det maritime og det industrielle.

Lampen på Copenhagen Pendel SC7 består af en stålskærm som er lakeret, og der er et forgyldt stålophæng. Den er inspireret af det maritime. Dengang gaslamper fra hovedstadens havne anlæg havde en stor indflydelse over designet. De har moderniseret grundformen, men de har holdt fast i den lakeret metalskærm, som gjorde sig gældende dengang. Designet skulle fungere fra det skulpturelle synspunkt, men den skulle have en enkel finish. Space Copenhagen har et forrygende øje for detaljer, og et fokus på overfladestruktur. Og det viser de frem på en fantastisk måde her.

Copenhagen SC7 vil være god at hænge henover et spisebord. Den kan købes i fem forskellige farver. Den kan købes i denne mat sorte farve. Derudover kan den købes i: Mat sten, matt plum, mat hvid og i opal glas.   

Designeren Bag

Space Copenhagen-min

Specifikationer
Varenummer : 20951294
EAN : 5705385004876

Lyskilde: E27
Watt: Max 100W
Mål: H: 40 cm / Ø: 35 cm
Materiale: Metal
Ledningslængde: 4 m
Designer: Space Copenhagen