Carronade Bordlampe Sort - Le Klint (Så længe lager haves)

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.196,50 kr
Pris: 5.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Markus Johannson er designeren bag Carronade, og det er en bordlampe som Le Klint har produceret. Idéen opstod fra tanken om at have en bordlampe, som lignede en kanon der havde et lys. Han er blevet inspireret af en kort glatløbet støbejernskanon, som blev benyttet af den engelske flåde fra 1770erne til 1850erne. Det har givet et udfordrende, legesygt og markant design.

Basen på Carronade bordlampen er blevet lavet af massivt valnøddetræ, og dens lampehoved kan justeres, så den lyser i den retning du ønsker det. Derfor er den passende at bruge som spotlight. Det giver også mulighed for, at benytte den flere steder i hjemmet. Det kan eksempelvis være på bordet, på reolen eller i entréen. Den kan også bruges som væglampe i soveværelset. Det er en fleksibel lampe, som giver dig en række muligheder.

Carronade Bordlampe kan købes i to farver. Den kan købes i denne sorte farve, og den kan købes i sand. Derudover kan du også købe den som enten pendel eller som væglampe.

Designeren Bag

Markus%20Johansson-min

Specifikationer
Varenummer : 260SB-

Carronade bordlampen er designet af svenske Markus Johansson og ligner mest af alt en lille kanon med lys i. Lampen er en stilfuld og lysende skulptur, der kan give rummet en flot effekt med sit retningsbestemte og koncentrerede lys.   

Design: Markus Johansson
Materiale: Sort lakeret metal med amerikansk valnød og messingdetaljer
Lyskilde: Incl. 5 watt E14 LED pære
H: 16-12 cm
Ø: 9 cm
Lampen kan også bruges som væglampe.