Carronade Bordlampe Sand - Le Klint

  Levering 1-4 hverdage
5.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Carronade er en bordlampe, der er blevet designet af Markus Johansson, og den er blevet produceret af Le Klint. Den er designet ud fra idéen om at have en bordlampe, der lignede en lille kanon og havde et lys. Inspirationen er kommet af en kort glatløbet støbejernskanon. Den blev brugt af den engelske flåde fra 1770erne til 1850erne. Det er mundet ud i et legesygt, udfordrende og markant design.

Basen på Carronade lampen er fremstillet af massivt valnøddetræ, og lampehovedet kan drejes efter dine behov, hvilket gør det passende som et spotlight. Derfor vil den også kunne bruges flere steder i hjemmet. Det kan være på bordet eller på reolen. Det kan være som væglampe i soveværelset. Den kan sættes op i entréen. Der er mange muligheder.

Du kan købe Carronade Bordlampe i to farver. Der er denne sandfarvet udgave, og så kan den også købes i sort. Den kan også købes som væglampe eller pendel.

Designeren Bag

Markus%20Johansson-min

Specifikationer
Varenummer : 260SS-

Carronade bordlampen er designet af svenske Markus Johansson og ligner mest af alt en lille kanon med lys i. Lampen er en stilfuld og lysende skulptur, der kan give rummet en flot effekt med sit retningsbestemte og koncentrerede lys.   

Design: Markus Johansson
Materiale: Sort lakeret metal med amerikansk valnød og messingdetaljer
Lyskilde: Incl. 5 watt E14 LED pære
H: 16-12 cm
Ø: 9 cm
Lampen kan også bruges som væglampe.