Blown Pendel SW3 Silver - &Tradition

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.946,25 kr
Pris: 2.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Blown Pendel SW3 er en pendel, som Samuel Wilkinson har designet, og den er blevet produceret hos &Tradition. Den er fremstillet af mundblæst glas, som har et quiltet mønster.

Ophænget benytter en fleksibel E27 fatning. Den er pulverlakeret, og kan klare op til 60 traditionelle watt. Lampeskærmen er tiltænkt som en leg og en udforskning af de refleksioner, fordrejninger og refraktioner som en lyskilde oplever, når den er omgivet af mønstret glas. Wilkinson fortalte, at idéen opstod om at se på verden igennem en form for filter. Et filter som var inspireret af antik keramik, gamle glasstykker, linser fra meget gamle lamper, fyrtårne samt en spejlet flaske. Den quiltede overflade er kraftigt inspireret af frø og bær – særligt hindbær. Processen med at producere Blown Pendel SW3 har været en sammenblanding af industrielle processer og et traditionelt håndværk. Computer-aided design har hjulpet dem med at kontrollere oppustningen af hver boble med enormt stor præcision. Og håndværket viser sig ved lampens mundblæsning, hvor formen og størrelsen styres stramt ved brug af forme.

Med Blown Pendel SW3 har Samuel Wilkinson designet en elegant pendel, som på skønneste vis forener både fortiden og nutiden. 

Designeren Bag

Samuel%20Wilkinson-min

Specifikationer
Varenummer : 20630594
EAN : 5705385004722

Lyskilde: E27
Watt: Max 100W
Mål: H: 28 cm / Ø: 28 cm 
Materiale: Mundblæst glas
Ledningslængde: 4 m. sort stofledning
Designer: Samuel Wilkinson