BL9M Pendel Mat Sort/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.249,25 kr
Pris: 2.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL9M er en pendel, som Robert Dudley Best har designet, og den er designet til hans Bestlite kollektion. Pendlen blev oprindeligt designet i 1930, og den har et design, der stadig passer ind i dagens indretningsstil. På denne måde har han designet en tidløs klassiker. Robert Dudley Best var stærkt inspireret af den tyske Bauhaus-bevægelse, og de principper de benyttede. Dem har han overført hertil, og resultatet er blevet denne elegante og enkle pendel, som giver et behageligt og nedadvendt lys.

BL9M Pendel er en pendel, som giver en masse stil til det lokale, som den bliver hængt op i. Den vil egne sig godt til at blive sat op i hjørnet af et lokale eller inde på et kontor.

Du kan købe BL9M Pendel i en række forskellige farver. Den kan købes i denne mat sort/krom farve. Og så kan den også købes i: Mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, China bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, China bone/messing eller i China bone/krom

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010327
EAN : 5710902001795

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m 
Mål: H: 18 cm / Ø: 21 cm