BL7 Væglampe Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
3.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL7 Væglampe. Den er en del af hans velansete Bestlite kollektion. Han var særligt inspireret af Bauhaus-bevægelsen, og de designs der kom derfra. Resultatet er blevet denne elegante og enkle væglampe. Han designede den i 1930, og dette design holder stadig. Den tilføjer en masse stil det lokale, som du ønsker at benytte den i. Arkitekter og designere fra hele verden elsker denne væglampe.

BL7 Væglampe har et fleksibelt lampehoved. Det er kipbart, og du kan dreje det. Indersiden af lampeskærmen har en hvidlakering. Dette sikrer at lyset kan reflektere ud fra lampen. Den giver en behagelig belysning. Disse egenskaber gør det passende at bruge denne væglampe flere forskellige steder i hjemmet. Den vil egne sig godt ved arbejdsbordet, i gangen, i soveværelset eller som læselampe i stuen.

BL7 Væglampe kan købes i denne krom farve. Du kan også købe den i følgende farver: Messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, China bone/sort messing eller i mat sort/sort messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010273
EAN : 5710902052766

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m ledning Afbryder sidder på vægbeslaget
Mål: 14/15 x Ø16 cm