BL7 Væglampe China Bone/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
4.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL7 Væglampe, og den er en del af hans Bestlite kollektion. Han var særligt inspireret den tyske Bauhaus-bevægelse, og denne inspiration har givet os denne enkle og elegante væglampe. Han designede oprindeligt denne lampe i 1930, og dens design holder stadig i dag. Det er en væglampe, som vil give en masse stil til det lokale, som den bliver sat op i. Arkitekter og designere fra hele verden elsker denne væglampe.

BL7 Væglampe har et fleksibelt lampehoved. Det er kipbart, og den kan drejes. Den skinner med et behageligt lys, og så er lampeskærmens inderside hvidlakeret. Derved reflekterer den lyset ud fra lampen. Disse kvaliteter får den til at passe godt til soveværelset, til arbejdsbordet, i stuen (hvor du kan benytte den som læselampe) eller ude i gangen.

BL7 Væglampe kan købes i denne China bone/messing farve. Den kan også købes i følgende farver: China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, China bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing eller i mat sort/krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010251
EAN : 5710902052797

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m ledning Afbryder sidder på vægbeslaget
Mål: 14/15 x Ø16 cm