BL7 Væglampe Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
3.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL7 Væglampe er en Bestlite væglampe, som er blevet designet af Robert Dudley Best. Han var stærkt inspireret af Bauhaus-bevægelsen, og de principper de designede efter. Dem har han overført til denne væglampe, og resultatet er en enkel og elegant væglampe. Han designede den oprindeligt i 1930, og dens design holder stadig i dag. Den vil bringe en masse stil med ind i det lokale, som du sætter den op i. Det er ikke uden grund, at designere og arkitekter verden over elsker denne væglampe.

BL7 Væglampe har et fleksibelt lampehoved. Det er både kipbart, og du kan dreje lampehovedet. Den skinner med et behageligt lys. Og så er indersiden af lampeskærmen hvidlakeret. Dette får lampen til at reflektere lyset ud af lampen. Disse kvaliteter får den til at egne sig godt som læselampe i stuen, i soveværelset, i gangen eller ved arbejdsbordet.

Du kan købe BL7 Væglampe i denne messing farve. Og så kan den også købes i følgende farver: Grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, China bone/sort messing, mat sort/sort messing eller den kan købes i krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010252
EAN : 5710902042651

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m ledning Afbryder sidder på vægbeslaget
Mål: 14/15 x Ø16 cm