BL7 Væglampe Mat Sort/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
2.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL7 Væglampe, og den er designet som en del af hans Bestlite kollektion. Han fik meget inspiration fra Bauhaus-bevægelsen. Han har overført nogle af principperne fra denne bevægelse, og designet denne elegante og enkle væglampe. Han designede oprindeligt lampen i 1930, og dette design passer stadig ind i tidens indretning. Det kan kaldes et tidløst design. Det er en væglampe, som tilføjer en masse stil, til det lokale som den bliver sat op i. Arkitekter og designere fra hele verden holder meget af den.

Lampehovedet er kipbart og det kan drejes. Derved har Robert Dudley Best designet en fleksibel væglampe. BL7 Væglampe skinner med et behageligt lys, og så er lampeskærmens inderside hvidlakeret. Derfor reflekterer den lyset ud fra lampen. Disse kvaliteter får den til at passe godt ind i soveværelset, i gangen, ved arbejdsbordet eller som læselampe i stuen.

BL7 Væglampe kan købes i denne mat sort/krom farve. Og så kan den også købes i følgende 11 farver: China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, China bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing eller i grå/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010272
EAN : 5710902001641

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m ledning Afbryder sidder på vægbeslaget
Mål: 14/15 x Ø16 cm