BL7 Væglampe Mat Hvid/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.999,25 kr
Pris: 3.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best har designet BL7 Væglampe, og den er en del af hans velansete Bestlite kollektion. Designeren var stærkt inspireret af den tyske bevægelse Bauhaus. Robert Dudley Best har overført principperne fra Bauhaus til denne væglampe, og har fået designet en enkel og elegant lampe. Den er oprindeligt designet i 1930, og dens design holder stadig i dag. Det er en lampe, som vil give en masse stil til det rum, som du sætter den op i. Arkitekter og designere fra hele verden holder meget af den.

BL7 Væglampe har et kipbart lampehoved, og så kan du dreje den. Derved har de designet en fleksibel lampe. Den skinner med et behageligt lys. Lampeskærmens inderside har en hvid lakering, som reflekterer lyset ud fra lampen. Du kan bruge denne lampe flere forskellige steder i dit hjem. Den vil passe godt ind i soveværelset, ved dit arbejdsbord, i gangen eller som læselampe i stuen.

BL7 Væglampe kan købes i denne mat hvid/messing farve. Den kan også købes i følgende farver: Kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, China bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing eller i China bone/krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010250
EAN : 5710902694812

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m ledning Afbryder sidder på vægbeslaget
Mål: 14/15 x Ø16 cm