BL7 Væglampe Kul Sort/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
3.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL7 Væglampe er en Robert Dudley Best-designet væglampe, som er en del af hans populære Bestlite kollektion. Han fik meget inspiration fra den tyske Bauhaus-bevægelse, og har designet denne væglampe med et elegant og enkelt design. Han designede oprindeligt lampen i 1930, og det er et design, som holder i dag. Den giver en masse stil til det lokale, som du sætter den op i. Arkitekter og designere fra hele verden holder meget af denne væglampe.

BL7 Væglampe har et kipbart lampehoved, og så kan du dreje det. Derved bliver det til et fleksibelt lampehoved. Den skinner med et behageligt lys. Og indersiden af lampeskærmen har en hvidlakering, som reflekterer lyset ud fra lampen. Det er nogle kvaliteter, som passer godt til soveværelset, i gangen, ved arbejdsbordet eller inde i stuen, hvor den kan bruges som læselampe.

BL7 Væglampe kan købes i en række forskellige farver. Du kan købe den i denne kul sort/messing farve. Og så kan den også købes i: Mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, China bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom eller i mat hvid/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010249
EAN : 5710902694805

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m ledning Afbryder sidder på vægbeslaget
Mål: 14/15 x Ø16 cm