BL7 Væglampe Grå/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.999,25 kr
Pris: 3.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL7 Væglampe er en væglampe, som Robert Dudley Best har designet, som en del af sin Bestlite kollektion. Han var meget inspireret af Bauhaus-bevægelsen, og dennes måde at designe på. Det har han overført til denne væglampe, og har designet en elegant og enkel væglampe. Lampen er oprindeligt designet i 1930, og dens design passer stadig godt ind i dag. På den måde har han designet et tidløst design. Det er en lampe, som giver en masse stil til det lokale, som du ønsker at sætte den op i. Den er meget værdsat blandt arkitekter og designere fra hele verden.

BL7 Væglampe har et fleksibelt lampehoved. Det er kipbart, og du kan dreje det. Indersiden af lampeskærmen er hvidlakeret. Dette sørger for, at lyset bliver reflekteret ud fra lampen. Og så lyser den med et behageligt lys. Det er nogle kvaliteter, som får lampen til at passe godt ind flere forskellige steder i hjemmet. Den kan bruges i soveværelset, i gangen, ved arbejdsbordet eller som læselampe i stuen.

BL7 Væglampe kan købes i denne grå/messing farve. Og så kan den også købes i: Mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, China bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom eller i messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010253
EAN : 5710902694829

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m ledning Afbryder sidder på vægbeslaget
Mål: 14/15 x Ø16 cm