BL6 Væglampe China Bone/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
5.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL6 Væglampe, som en del af hans Bestlite kollektion. Han var stærkt inspireret af Bauhaus-stilen, og har kigget til stilarten i udarbejdelsen af denne væglampe. Resultatet er blevet en elegant og enkel lampe, som står som en tidløs klassiker. Den skaber stil i det rum, som du sætter den op i. Og den lyser med et behageligt lys. Disse kvaliteter gør dette til en væglampe der er elsket af designere og arkitekter verden over.

BL6 Væglampe er fleksibel. Det er den på den måde, at dens lampearm kan vippes 90 grader fra horisontal til vertikal. Du kan også rotere lampeskærmen 360 grader, og på den måde får du fuld kontrol over lysretningen, og kan sende det i den retning, som du gerne vil have det. Dette gør den velegnet til at blive sat op i stuen, i soveværelset eller i gangen. Indersiden af lampeskærmen har en hvid lakering, og det reflekterer lyset fra pæren, og giver en optimal spredning af lyset. Derfor er den et oplagt valg til dig, der gerne vil have noget originalt design og kvalitet.

BL6 Væglampe kan købes i denne China bone/messing farve. Den kan også købes i følgende farver: China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, Chine bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing eller i mat sort/krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010188
EAN : 5710902052261

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 15/42 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)