BL6 Væglampe China Bone/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
5.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL6 Væglampe er blevet designet af Robert Dudley Best, og den er en del af hans Bestlite kollektion. Han er inspireret af Bauhaus-stilen, og har designet den efter denne stilart. Det har resulteret i denne elegante og enkle væglampe, som er en tidløs klassiker. Derfor vil den skabe stil i alle rum, og samtidig lyse med et behageligt lys. Den er elsket af både arkitekter og designere over hele verden.

BL6 er en fleksibel væglampe, hvis lampearm kan vippes 90 grader fra horisontal til vertikal. Lampeskærmen kan roteres 360 grader, og derved kan du styre lysretningen, og få det derhen, hvor du ønsker det. Derfor vil den passe godt til at blive brugt i stuen, i soveværelset eller i gangen. Indersiden af skærmen har en hvid lakering, som reflekterer lyset fra pæren, og giver en optimal spredning af lyset. Den er et godt valg, for dig der værdsætter originalt design og kvalitet.  

Du kan købe BL6 Væglampe i denne China bone/krom farve. Den kan også købes i følgende farver: Mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, Chine bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom eller i China bone/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010205
EAN : 5710902052285

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 15/42 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)