BL6 Væglampe Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL6 Væglampe er en del af Robert Dudley Bests højt agtede Bestlite-kollektion. Inspirationen er kommet fra Bauhaus-stilen, og det har mundet ud i denne elegante og enkle væglampe, der i dag betragtes som en tidløs klassiker.  Designet gør, at den vil tilføje en masse stil til det lokale, som du vælger at sætte den op i. Den giver en behagelig belysning. Det er en væglampe, som er velanset hos både designere og arkitekter verden over.

BL6 Væglampe er en væglampe med fleksible evner. Du kan vippe lampearmen 90 grader fra horisontal til vertikal. Du har også mulighed for at rotere lampeskærmen 360 grader. På denne måde kan du styre lyset, og hvilken retning den skal lyse i. Denne alsidighed gør den god at sætte op i stuen, i soveværelset eller i gangen. Den vil passe godt sammen dig, der sætter pris på et originalt design og kvalitet.

BL6 Væglampe kan købes i denne krom farve. Derudover kan den også købes i: Messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, Chine bone/sort messing eller i mat sort/sort messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010209
EAN : 5710902052247

Designer: Robert Dudley Best
Materiale: Krom metal
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 15/42 x Ø16 cm