BL6 Væglampe Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.749,25 kr
Pris: 4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL6 Væglampe er en del af Bestlite kollektion, som er blevet designet af Robert Dudley Best. Han var stærkt inspireret af Bauhaus-stilen, og har designet efter principperne i denne stil. Resultatet er blevet denne elegante og enkle væglampe, der betragtes som en tidløs klassiker. Med dette design, vil den bringe en masse stil med ind i det lokale, som du vil hænge den op i. Arkitekter og designere fra hele verden er store fans af denne væglampe.

Du kan vippe lampearmen på BL6 Væglampe 90 grader fra horisontal til vertikal. Og så kan du rotere lampeskærmen 360 grader. På den måde kan du styre lysretningen, og få sendt lyset i den retning, som du gerne vil have. Derfor vil den passe godt til gangen, til soveværelset eller til stuen. Den lyser med et behageligt lys. Samtidig er indersiden af lampeskærmen lakeret hvid, og dette reflekterer lyset fra pæren, og derved giver den en optimal spredning af lyset. Den vil passe godt til dig, der sætter pris på et originalt design og kvalitet.

BL6 Væglampe kan købes i 12 forskellige farver. Du kan købe den i denne messing farve, og så kan den også købes i: Grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, Chine bone/sort messing, mat sort/sort messing eller den kan købes i krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010189
EAN : 5710902042620

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 15/42 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)