BL6 Væglampe Mat Sort/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL6 Væglampe, og den er designet som en del af hans højt agtede Bestlite kollektion. Han er blevet inspireret af den tyske Bauhaus-stil, og har designet den med denne stilart i tankerne. Det har givet en elegant og enkel væglampe, der betragtes som en tidløs klassiker. Med dette design, vil den bringe en masse stil med ind i det lokale, som du sætter den op i. Det er en elsket væglampe, særligt blandt arkitekter og designere fra hele verden.

BL6 Væglampe er en fleksibel lampe, hvor du kan vippe dens lampearm 90 grader fra horisontal til vertikal. Og du kan også rotere lampeskærmen 360 grader. Med disse kvaliteter, så får du kontrollen over lyset og den retning der bliver lyst i. Derfor vil den også passe godt ind i stuen, i soveværelset eller ude i gangen. Den giver en behagelig belysning. Og så har indersiden af skærmen en hvidlakering. Den reflekterer lyset fra pæren, og på den måde sikrer den en optimal spredning af lyset. Denne væglampe vil passe godt til dig, der sætter pris på et originalt design og kvalitet.

BL6 Væglampe kan købes i denne mat sort/krom farve. Den kan også købes i: China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, Chine bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing eller i grå/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010208
EAN : 5710902001528

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 15/42 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)