BL6 Væglampe Mat Hvid/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.749,25 kr
Pris: 4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL6 er en væglampe, som er blevet designet af Robert Dudley Best, og den er en del af hans Bestlite kollektion. Han var meget inspireret af stilen vi så hos Bauhaus-bevægelsen, og resultatet er denne enkle og elegante væglampe, der i dag står som en tidløs klassiker. Det er en væglampe, som vil skabe en masse stil i ethvert rum, som du måtte sætte den op i. Den er elsket af designere og arkitekter fra hele verden.

Du kan vippe lampearmen 90 grader fra horisontal til vertikal, og du kan rotere lampeskærmen 360 grader. På den måde har Robert Dudley Best designet en fleksibel lampe med BL6 Væglampe, og han har lagt kontrollen af lyset over i dine hænder. Den skinner med et behageligt lys. Og indersiden af lampeskærmen har en hvidlakering. Det har den effekt, at det reflekterer lyset fra pæren, og på den måde sikrer den en optimal spredning af lyset. Dette gør den passende at sætte op i soveværelset, i stuen eller ude i gangen. Den vil være et godt valg til den person, der godt kan lide et originalt design og kvalitet.

BL6 Væglampe kan købes i denne mat hvid/messing farve, og så kan du købe den i følgende 11 farver: Kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, Chine bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing eller i China bone/krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010187
EAN : 5710902694782

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 15/42 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)