BL6 Væglampe Mat Hvid/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL6 Væglampe, og han har designet den som en del af sin Bestlite-kollektion. Han var meget inspireret af Bauhaus-bevægelsen, og har lavet en lampe, som passer godt til denne stil. Resultatet er blevet denne enkle og elegante væglampe, der i dag betragtes som en tidløs klassiker. Med det design, denne lampe præsenterer, så vil den tilføje stil i det rum, som den bliver sat op i. Det er en væglampe, som er velanset blandt arkitekter og designer fra hele verden.

Du kan vippe lampearmen 90 grader fra horisontal til vertikal, og du kan rotere lampeskærmen 360 grader. På den måde har han designet BL6 Væglampe som en fleksibel væglampe, hvor du kan styre lysretningen. Dette vil også gøre den god at bruge i forskellige rum i dit hjem. Den vil passe godt ind i stuen, ind i soveværelset eller ude i gangen. Indersiden af lampeskærmen er lakeret hvid, og dette reflekterer lyset fra pæren og på den måde giver lampen en optimal spredning af lyset, og til sidst, giver den en behagelig belysning. Den vil passe godt til den person, som godt kan lide et originalt design og kvalitetshåndværk.

BL6 Væglampe kan købes i denne mat hvid/krom farve. Derudover kan du også købe den i følgende farver: Mat hvid/sort messing, Chine bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing eller i kul sort/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010206
EAN : 5710902040695

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 15/42 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)