BL6 Væglampe Kul Sort/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL6 Væglampe er designet af Robert Dudley Best, som en del af sin Bestlite-kollektion. Han var stærkt inspireret af den tyske Bauhaus-bevægelse, og designede efter denne stilart. Resultatet er denne elegante og enkle klassiker, som bærer et tidløst design. Derved vil den give et løft til det rum, som den bliver sat op i, og tilføje en masse stil til lokalet. Denne væglampe er elsket af både arkitekter og designere fra hele verden.

BL6 Væglampe er fleksibel, og giver dig kontrollen over lysretningen. Du kan vippe lampearmen 90 grader (fra horisontal til vertikal), og du kan rotere lampeskærmen 360 grader. På denne måde får du kontrollen over lyset, og kan få det derhen, hvor du har behov for det. Denne fleksibilitet gør den velegnet til at blive sat op i stuen, i soveværelset eller i gangen. Den lyser med et behageligt lys. Og så er indersiden af lampeskærmen hvidlakeret. Dette reflekterer lyset fra pæren, og vil give en optimal spredning af lyset. Denne væglampe vil passe godt til dig, der godt kan lide et originalt design og kvalitet.

BL6 Væglampe kan købes i denne kul sort/messing farve. Og så kan du også købe den i følgende farver: Mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, Chine bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom eller i mat hvid/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010186
EAN : 5710902694775

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 15/42 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)