BL6 Væglampe Grå/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL6 Væglampe er en Robert Dudley Best-designet væglampe, og den er en del af hans velansete Bestlite kollektion. Robert Dudley Best var stærkt inspireret af Bauhaus-bevægelsen, og har designet denne væglampe med denne stil i tankerne. Det har givet os en enkel og elegant lampe, som står som en tidløs klassiker. Derved skaber den stil i det rum, som du sætter den op i. Den giver et behageligt lys, og er højt elsket af designere og arkitekter verden over.

BL6 Væglampe er fleksibel, og du kan vippe dens lampearm 90 grader fra horisontal til vertikal. Du kan rotere lampeskærmen 360 grader, og dette giver dig kontrol over lyset og retningen på lyset. Indersiden af lampeskærmen har en hvidlakering, som sikrer at lyset bliver reflekteret fra pæren, og på denne måde sørger den for en optimal spredning af lyset. Dette gør den velegnet til at blive sat op i stuen, i soveværelset eller ude i gangen. Den vil passe godt til den person, der godt kan lide et originalt design og kvalitet.

BL6 Væglampe kan købes i en bred vifte af farver. Den kan købes i denne grå/messing farve. Og så kan den også købes i følgende farver: Mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, mat hvid/sort messing, Chine bone/sort messing, mat sort/sort messing, krom eller i messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010190
EAN : 5710902694799

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 15/42 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)