BL5 Væglampe Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL5 Væglampe, og den er blandt hans velansete Bestlite kollektion. Lamperne fra Bestlite blev først brugt hos Royal Air Force, og det var i høj grad på grund af deres funktionalitet. Robert Dudley Best var svært inspireret af Bauhaus-bevægelsen og den enkelhed og rene form, som den præsenterede. Det kan man se på denne lampe, som udstråler samme enkelhed og rene form.

BL5 Væglampe er en fleksibel væglampe, som har en justerbar arm der kan flytte sig horisontalt og vertikalt. Du kan også rotere dens lampeskærm, og på den måde få sendt lyset i den retning, som du gerne vil have det. Derfor vil den passe godt ved et skrivebord, eller som sengelampe eller i køkkenet.

Denne lampe er velanset blandt designere, arkitekter og designentusiaster, og det har den været igennem hele sine lange historie. Derfor har den også gjort sig fortjent til sin status som en moderne klassiker i dag. BL5 Væglampe kan købes i denne krom farve. Og så kan den også købes i følgende farver: Messing, grå/messing, mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, China bone/sort messing, mat hvid/sort messing eller i mat sort/sort messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010152
EAN : 5710902051691

Designer: Robert Dudley Best
Materiale: Krom metal
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 47/80 x Ø16 cm