BL5 Væglampe China Bone/Krom - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.124,25 kr
Pris: 5.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

BL5 er en væglampe, som er designet af Robert Dudley Best, og den er en del af hans Bestlite kollektion. Bestlite-lamperne blev benyttet hos Royal Air Force, særligt på grund af deres store funktionalitet. Den blev designet i 1930, og den udstråler en enkelhed og rene former, som går godt i tråd med den stil vi så hos Bauhaus-bevægelsen. Dette var også en kunstbevægelse, som designeren var stærkt inspireret af.

BL5 Væglampe er designet med en justerbar arm, der kan bevæges både horisontalt og vertikalt, og så kan du også rotere på lampeskærmen. Derfor vil du kunne sende lyset i den retning, som du gerne vil have det. Det gør den til en god kandidat at sætte op ved skrivebordet. Den kan også sættes op som sengelampe eller i køkkenet.

BL5 Væglampe er meget velanset blandt arkitekter, designere og hos designentusiaster igennem dens lange historie, og i dag bliver den anset som værende en moderne klassiker. Du kan købe den i denne China bone/krom farve. Og så kan den købes i følgende farver: Mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, China bone/sort messing, mat hvid/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing, mat sort/krom eller i China bone/messing.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010151
EAN : 5710902051745

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 47/80 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)