BL5 Væglampe China Bone/Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
5.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best er designeren bag BL5 Væglampe, og den står som en del af hans Bestlite kollektion. Oprindeligt blev Bestlite-lamperne brugt hos Royal Air Force, især på grund af deres funktionalitet. Robert Dudley Best var stærkt inspireret af Bauhaus-bevægelsen, og det kan man se på den enkelhed og de rene former, som den udstråler. Denne væglampe blev designet i 1930, og det er et design der stadig holder i dag.

BL5 Væglampe er en fleksibel lampe, der har en justerbar arm, som kan bevæges horisontalt og vertikalt. Du kan også rotere lampeskærmen, og derved sende lyset i den retning, som du helst vil have det. Derfor vil den også passe godt til at blive sat op ved skrivebordet. Alternativt vil den også egne sig godt som sengelampe eller i et køkken.

BL5 Væglampe er en højt agtet lampe hos arkitekter, designere og designentusiaster, og det har den været igennem dens lange historie. I dag har den status som en moderne klassiker. Den kan købes i denne China Bone/Messing farve. Og så kan den købes i følgende farver: China Bone/Krom, Mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, China bone/sort messing, mat hvid/sort messing, mat sort/sort messing, krom, messing, grå/messing eller i mat sort/krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010135
EAN : 5710902051721

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 47/80 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)