BL5 Væglampe Messing - Bestlite

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 3.749,25 kr
Pris: 4.999,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Robert Dudley Best har designet BL5 Væglampe, som en del af hans Bestlite-kollektion. Lamperne fra Bestlite-kollektionen blev brugt hos Royal Air Force, og her var de særligt populære, fordi de er så funktionelle. Den blev oprindeligt designet i 1930, og her var designeren Robert Dudley Best inspireret af Bauhaus-bevægelsen. Derfor udstråler lampen en enkelhed og ren form.

BL5 Væglampe er fleksibel. Den er designet med en justerbar arm, som kan bevæge sig horisontalt og vertikalt, og du kan rotere dens lampeskærm. Med sådan en fleksibilitet, så kan du få dirigeret lyset i den retning, som du gerne vil have den. Det betyder også, at du kan bruge den flere forskellige steder i dit hjem. Den kan bruges ved skrivebordet. Og så kan den også sættes op som sengelampe eller i køkkenet.

Du kan købe BL5 Væglampe i denne messing farve. Den kan også købes i følgende farver: Grå/messing, Mat sort/krom, China bone/messing, China bone/krom, mat hvid/messing, kul sort/messing, mat hvid/krom, China bone/sort messing, mat hvid/sort messing, mat sort/sort messing eller i krom.

Designeren Bag

Robert%20Dudley%20Best%20-min

Specifikationer
Varenummer : 10010134
EAN : 5710902042590

Designer: Robert Dudley Best
Lyskilde: E14 MAX 40W
Ledningslængde: 2 m
Ledning m. afbryder
Mål: 47/80 x Ø16 cm
(Lyskilde ikke inkluderet)